Cabasse

 

Franske Cabasse ble etablert i 1950 av Georges Cabasse og er i dag en ledende produsent av høyttalere og streamingprodukter. Cabasse har levert høyttalerløsninger til en rekke prestisjeprosjekter innen radio, kino og teater. Gjennom mangeårig forskning har Cabasse utviklet nye membranmaterialer, elementer og innovative kabinettløsninger og lanserte i 1993 verdens første 3-veis coax høyttaler som med diskant, mellomtone og bass integrert i samme element gir optimal spredning av musikken fra ett punkt.

For å styrke sin posisjon som en ledende høyttalerprodusent og samtidig utvikle Hi-Fi streaming produkter innledet Cabasse i 2014 et samarbeid med AwoX som er spesialister innen SmartHus-teknologi og styringssystemer.

Cabasse

 

Hjemmekino

Cabasse Eole 3, komplett 5.1 system. Elegant og kompakt hjemmekinosystem med 5 stk Eole 3 satellitthøyttalere med coax-element og aktiv subwoofer.

Cabasse

Eole3 har en unik kombinasjon av elegant design og innovativ teknologi. Det runde kabinettfasongen gir optimale akustiske egenskaper uten stående bølger og refleksjoner som påvirker lydkvaliteten. Coax element med integrert diskant, mellomtone/bass gir optimal spredning av musikken fra ett punkt. Høyttalerne leveres med braketter for veggmontering eller plassering på hylle/benk.

Santorin M21 er en plasseringsvennlig subwoofer med 21 cm basselement og kraftig forsterker med nominell effekt på 200 watt og 400 watt spisseffekt. Påkostet kabinett med gir optimale arbeidsbetingelser, elementet er montert i bunnen av kabinettet med 360 graders spredning av bassen.

Høyttalere

Cabasse Baltic 4. High-end høyttaler, inkludert gulvstativ. Enestående akustiske og musikalske egenskaper med 3-veis coax element.


Cabasse IO 2 Base. Hylle/benk. Kompakt rundt kabinett med 2-veis coax element gir perfekte akustiske egenskaper med fantastisk åpen og detaljert lydgjengivelse.


Cabasse Swell, trådløs høyttaler, bluetooth, oppladbar. Elegant og påkostet trådløs høyttaler! Imponerende lydkvalitet med forsterker på 60 watt og 4 høyttalere. Oppladbare batterier med 10 timers kapasitet.


Cabasse Jersey. Gulvstående høyttaler med doble basser og coax element for mellomtone og diskant. Dyp og dynamisk bass kombinert med fantastisk oppløsning.


Cabasse Murano. Plassereringsvennlig High-End gulvhøyttaler med en rekke fellestrekk fra prestisjemodellen L’Océan.


Cabasse Minorca. Elegant høyttaler for plassering på hylle eller stativ. Kabinett i pianolakk med 17 cm bass og Cabbase´s unike coax-element for mellomtone og diskant.


Cabasse Java. Elegant gulvhøyttaler i pianolakk med doble 17 cm bassenheter og Cabbase´s unike coax-element for mellomtone og diskant.


Cabasse Antigua. Stativ/hylle høyttaler med 17 cm bass og coax element for mellomtone og diskant. Dyp og dynamisk bass kombinert med fantastisk oppløsning.


Cabasse Riga On Wall. 2-veis coax element i kombinasjon med et akustisk perfekt kabinett uten refleksjoner. Leveres komplett med veggfeste.

Nettverkspillere

Cabasse Stream Amp. Streaming-forsterker med Tidal, Spotify, Bluetooth og nettradio. Med både analoge og digitale innganger kan TV og andre lydkilder kobles til Stream Amp.


Cabasse Stream Bar. Lydplanke med kraftig trådløs subwoofer og enkel oppkopling til TV med HDMI-kabel. Fullverdig HiFi-system med imponerende lydkvalitet.


Cabasse Stream Source. Med både analog og digital lydutgang.


Cabasse Stream Base, lydsokkel. Gi nytt liv til TV-lyden! Komplett stereoanlegg med Tidal, Spotify, Bluetooth, nettradio og tilkobling for TV. Plassering i hylle eller under TV.


Trådløst

Cabasse Swell. Elegant og påkostet trådløs høyttaler. Imponerende lydkvalitet med forsterker på 60 watt og 4 høyttalere. Oppladbare batterier med 10 timers kapasitet.


Cabasse

Cabasse