Kontrapunkt HiFi

hodetelefonerHodetelefoner

Kontrapunkt tilbyr de beste hodetelefonene til bærbart og hjemmebruk – eller begge deler! Vi forhandler et selektert utvalg av de mest interessante produktene.
Ta turen innom med din iPhone, iPad eller Mp3-spiller og få en demonstrasjon på hvor bra favorittmusikken din kan låte!Pryma | RHA | Monster | PSB
Pryma link

Unik utførelse, unik lydkvalitet! Pryma hodetelefoner har en enestående kombinasjon av eksklusivt design og fantastisk ytelse!

Pryma leveres i en rekke finisher, øreklokkene er produsert i lettvekts aluminium med detaljer i kobber og rustfritt stål. Myke og behagelige puter gir maksimal bærekomfort og isolerer effektivt mot støy. Hodebøylen som er trukket i skinn har håndsydde sømmer i beste italienske håndverkstradisjon.

Pryma er utviklet og produsert av Sonus Faber i Italia som er verdenskjent for sine eksklusive high-end høyttalere med håndlagde kabinetter i elegante former. Sonus Faber høyttalerne kjennetegnes for sin naturlige og musikalske lydgjengivelse og Pryma hodetelefonene er bygget etter de samme kompromissløse krav til lydkvalitet.
Kabelen leveres med fjernkontroll og mikrofon for kontroll av musikken og betjening av telefonsamtaler.
pryma pryma pryma
Pryma 01,
Classic Coffee & Cream
Pryma 01,
Classic Heavy Gold
Pryma 01,
Special Rose Gold & Dark Grey
pryma pryma pryma
Pryma 01,
Classic Pure Black
Pryma 01,
Special Carbon Marsala
 
RHAlink

Britisk lydspesialist med produkter designet for optimal lydgjengivelse og varig kvalitet. Med unike løsninger som gir lytteren muligheten til selv å bestemme klangbalansen, i tillegg til et ganske spesielt lydelement, er produktene til RHA noe av det beste på markedet av ørepropper.
   
RHA RHA MA600, In-Ear hodetelefon
In-Ear hodetelefon i aluminium. Imponerende lydkvalitet i eksklusiv utførelse.
stroke
RHA RHA MA600i, In-Ear hodetelefon, Apple
In-Ear hodetelefon i aluminium med Apple-styring. Imponerende lydkvalitet i eksklusiv utførelse.
stroke
RHA RHA MA750, In-Ear hodetelefon
Premium In-Ear hodetelefon produsert i rustfritt stål. 10 ulike propper for optimal tilpasning.
stroke
RHA RHA MA750i, In-Ear hodetelefon, Apple
Premium In-Ear hodetelefon med Apple-styring, i rustfritt stål. 10 ulike propper for optimal tilpasning.
stroke
RHA RHA S500, In-Ear hodetelefon
Ultrakompakt In-Ear hodetelefon med effektiv passiv støydemping. Leveres med 7 ulike propper for optimal tilpasning.
   
RHA RHA T10, In-Ear hodetelefon
Premium In-Ear hodetelefon. Produsert i rustfritt stål. 10 ulike propper for optimal tilpasning.
stroke
RHA RHA T10i, In-Ear hodetelefon, Apple
Premium In-Ear hodetelefon med Apple-styring.Produsert i rustfritt stål. 10 ulike propper for optimal tilpasning.
stroke
RHA RHA T20, In-Ear hodetelefon
Referanselyd fra RHA. Spesielt Anbefalt i Lyd & Bilde: "Klokkeklart for kresne ører" 6 av 6 stjerner!
   
RHA RHA T20i, In-Ear hodetelefon, Apple
Referanselyd fra RHA med Apple-styring. Spesielt Anbefalt i Lyd & Bilde: "Klokkeklart for kresne ører" 6 av 6 stjerner!
stroke
RHA RHA T20i, In-Ear hodetelefon, Black
Referanselyd fra RHA med Apple-styring. Spesielt Anbefalt i Lyd & Bilde: "Klokkeklart for kresne ører" 6 av 6 stjerner!
space space
 
Monster
Monster iSport Monster iSport Victory Green
iSport VICTORY er Monsters beste in-ear hodetelefon for sports bruk. Alle erfaringer fra Monsters tidligere iSport modeller er forbedret og integrert i disse nye modellene. Det gjelder de patenterte SportClip™ som sikrer at proppene sitter i øret uansett hvor hardt du trener, og hvor raske bevegelser du gjør.
Dyp drivende bassgjengivelse, veloppløst mellomtone og krystallklar topp.Tilpasningen til øret ivaretas ikke bare av SportClip™, men også av den bevegelige og roterbare Omnitip™ hvor høyttaleren er montert. Som de andre iSport™ modellene kan også disse vaskes, de tåler svette, varme og kulde. Er ikke til hinder hvis du bruker hjelm eller briller.
stroke
Monster headsets Monster Inspiration
Monsters til dags dato beste høykvalitets hodetelefoner med aktiv støydemping.
Dette er en modell med seriøs lydgjengivelse basert på Monsters erfaringer fra Turbine seriens produkter samt Monsters årelange erfaring med lydstudio. Leveres med ulike kabler tilpasset Android og Apple produkter. Hodetelefonen har aktiv støydemping, men fungerer også uten batterier. Leveres i hvit eller titanium
 
Pris kr 2 498
stroke
Monster headsets Monsters NCredible
Monsters NCredible N-Tune er en hodetelefon som sitter svært behagelig på ørene. N-Tune gir deg alt du kan ønske deg av god lyd med trøkk og detaljer. De er lette og meget føyelige og gir komfort ved bruk selv når de henger rundt halsen. Med på kjøpet får du Monsters ControlTalk Universal slik at du kan svare på anrop til de fleste av dagens smart telefoner.
stroke
Monster headsets Monster Miles Davis Trumpet
En hyllest til ikonet og legenden innen jazz musikk; Miles Davis. Et unikt produkt som klart skiller seg fra konkurrentene. Miles Davis Trumpet har et særpreget utseende som står i stil med ikonet og jazz trompetisten Miles Davis. Teknologisk benytter Monster seg av all sin kunnskap, og har videreutviklet microhøyttaler teknologien som brukes i hodetelefoner. Elementene er flyttet lengst frem i proppene slik at lyden slipper å gå gjennom kanaler. Resultatet er en klarhet og velloppløst fyldig lydgjengivelse i referanseklassen.
stroke
Monster headsets Monster MH TRB IE Turbine In-Ear
Monsters nye propper har fått betegnelsen "In-Ear-Speakers". Proppene gir en eksepsjonell og dyp bass. Hodetelefonene har vunnet flere priser og er velkjent for sin kompromissløse lydgjengivelse. Kablene mellom minijack og selve hodetelefonene er utviklet av Monster med bruk av bl.a. patenterte konstruksjonsmetoder.
stroke
Monster headsets Monster MH TRB IE Turbine In-Ear CT
Identisk med Monster MH TRB IE Turbine In-Ear, men har i tillegg Monsters ControlTalk med funksjoner som svar fra anrop ved bruk av iPhone, sporskift, volum, pause.
PSB
PSB headsets PSB M4U2
 
Med sine 40 år lange erfaringer innen høyttalerdesign og konstruksjon representerer PSB’s første hodetelefoner M4U2 (Music 4 You 2), et stort steg i riktig retning hva lydgjengivelse i hodetelefoner angår. M4U2 kan brukes både som passive hodetelefoner, forsterket, eller forsterket med aktiv støydemping. Det siste er viktig for deg som enten flyr, eller reiser mye med tog. Her vil støydemping ha svært mye å si for lytteopplevelsen. Inkludert kabler med kontrollfunksjon for anrop til mobiltelefoner og en vanlig 3.5 mm direktekabel.
space space
stroke
 

bullet Produkter
Linn
Loewe
Naim
Små dingser, stor lyd
Hodetelefoner
Høyttalere
Nettverkspillere
Vinyl
Multirom
Hjemmekino
Clic møbler

Adresse Kontrapunkt HiFi
Om Kontrapunkt HiFi Produkter Kontrapunkt HiFi Nyheter Kontrapunkt HiFi Tilbud Kontrapunkt HiFi design by virtualena.com