Hjemmekino

 

Cabasse

Cabasse Eole 3, komplett 5.1 system. Elegant og kompakt hjemmekinosystem med 5 stk Eole 3 satellitthøyttalere med coax-element og aktiv subwoofer.
Eole3 har en unik kombinasjon av elegant design og innovativ teknologi. Det runde kabinettfasongen gir optimale akustiske egenskaper uten stående bølger og refleksjoner som påvirker lydkvaliteten. Coax element med integrert diskant, mellomtone/bass gir optimal spredning av musikken fra ett punkt. Høyttalerne leveres med braketter for veggmontering eller plassering på hylle/benk.
Santorin M21 er en plasseringsvennlig subwoofer med 21 cm basselement og kraftig forsterker med nominell effekt på 200 watt og 400 watt spisseffekt. Påkostet kabinett med gir optimale arbeidsbetingelser, elementet er montert i bunnen av kabinettet med 360 graders spredning av bassen.


Integra

Integra har ikke ambisjoner om å selge sine produkter til alle, men til kunder som vet å sette pris på det lille ekstra mht lyd og bildekvalitet og integrasjon. Integra består av dedikerte entusiaster som jobber med det de liker best, nemlig lyd, bilde og hjemmekino. Integra er tidlig ute med de siste lydformater og jobber selvsagt tett med Dolby, THX m.fl. De har allerede receivere klare som støtter 11.2 lydformater som Dolby ATMOS. Men en hjemmekino er mere enn bare lyd og bilde, Integra jobber også tett med leverandører av styringssystemer og kontrollsystemer.
Vi kan designe komplette hjemmekinoløsninger med lys, gardiner etc.


Klipsch

Klipsch ble grunnlagt i 1946 og er kjent for sine legendariske hornhøyttalere. Høy effektivitet, stor dynamikk og lav forvrengning gir en helt unik live-følelse. Grunnleggeren av selskapet, ingeniøren og lydentusiasten Paul W. Klipsch, fikk patent på sin egenutviklede hornhøyttalerløsning allerede i 1945. Målet var å lage en høyttaler til hjemmebruk, som kunne sammenlignes med de store hornhøyttalerne som ble brukt i konsertsaler og kinoer.

Klipsch HD Wireless komplett hjemmekinopakke. 2x440WF, 440WC, 140WM, 110WSW, RP-HUB. Komplett 5.1-kanals trådløst surroundanlegg fra Klipsch. Du trenger ingen receiver, ingen høyttalerkabler, kun strøm.


Optoma

Optoma er verdens ledende produsent av projektorer til alle formål. De er spesialister på å utnytte DLP-teknologien som er dominerende til hjemmekinoformål. Det finnes en Optoma-projektor til alle behov, uansett om du er nybegynner eller garvet entusiast.


Procella

Høyttalerne i Procella-systemet er bygget etter samme prinsipper som DTS sin referansekino i London. For å gi en helhetlig lydkarakter brukes det identiske høyttalere i front, senter og bakkanalene. Alle høyttalerne inkludert subwooferen bruker lukkede kabinetter for best mulig transientrespons. Høyttalerelementene holder svært høy kvalitet, og diskanten har en hornlading som sørger for uniform spredning, høy effektivitet og ikke minst, usedvanlig høyt lydtrykk for en så kompakt høyttaler.


Screen Research

Screen Research ble grunnlagt i 2001 og er en ledende leverandør av state-of-the-art projektorlerret.

Med avanserte løsninger setter Screen Research nye standarder for bransjen hvilket inkluderer den patenterte ClearPix2 ™ akustiskt lydtransparante ytterflate.

Screen Research lerretene kan tilpasses individuelt til den enkelte installasjon. Kontakt oss for nærmere informasjon og et pristilbud i henhold til dine ønsker og behov.