Kontrapunkt HiFi

juletilbud

Naim Mu-So QB kr. 6 995

Nyt multiromslyd i hele hjemmet med hvilken som helst kombinasjon av Mu-so, Qb eller Naims klassiske nettverksprodukter som Uniti og ND.
TIDAL er naturligvis integrert, sammen med Spotify Connect, 32/192khz nettverksspiller, airPlay, blåtann (aptX) og internettradio. Av eksterne tilkoblinger har den både optisk digital inn, analog og minnepenn/iOS avlesning.

Herligheten styres av Naims egen eminente app og for de fargeglade så kan man tilpasse fargen på grillen slik som på den originale Mu-so til rød, blå eller glødenede oransje!

Naim Mu-So kr. 11 895

- Endelig et trådløst musikksystem som yter musikken rettferdighet med Naims "PRAT" lydfilosofi (Pace, Rythm And Timing)!Lytt til TIDAL tapsfri strømming, Spotify Connect, airPlay og Bluetooth muligjør avspilling fra YouTube og iTunes. Internettradio, med titusenvis av kanaler inkludert alle relevante norske stasjoner og CD-samlingen din eller HD-musikk opptil 32bit/192khz fra harddisk eller PC/Mac via UPnP. I tillegg har Mu-so digitale og analoge innganger for tilkobling av lyd fra TV, Bluray-spiller eller andre lydprodukter. Enkel og intuitiv betjening med applikasjon på smarttelefon eller nettbrett (Apple og Android), med fjernkontroll eller direkte på Mu-so via touchbasert multikontroll.
juletilbud juletilbud
juletilbud

Klipsch The Groove kr. 1 495

Klipsch Groove er et ultra-portabelt, trådløst musikksenter med Bluetooth og innebygde, oppladbare batterier. De små dimensjonene gjør at den kan tas med overalt, og den er også sprutsikker.
Klipsch er kjent for sin legendariske lyd gjennom 68 år med produksjon av kvalitetshøyttalere. Det høye kvalitetsnivået er beholdt i Groove, som er den minste i en serie på 3 trådløse, portable musikksentre. Innebygget oppladbart batteri gir opptil 8 timers driftstid.

Klipsch The One kr. 2 995

Trådløs streaming-høyttaler fra Klipsch med overlegen lydkvalitet for størrelsen. Lekker retrodesign med kabinett i treverk.

Enkel oppkobling via bluetooth eller bruk kabel via minijack-inngang.

Sort eller valnøtt utførelse.
juletilbud
juletilbud

Klipsch The Three kr. 4 995

Klipsch Three er en del av Klipsch Stream, en familie med streaming-produkter som kan kobles sammen til et multiromssystem. Klipsch Three kan brukes alene eller kombineres med lydplankene RSB-8 og RSB-14, Klipsch Gate, Powergate og RW-1.

Trådløs streaming-høyttaler fra Klipsch med overlegen lydkvalitet for størrelsen. Lekker retrodesign med kabinett i treverk. Mange muligheter for streaming og tilkobling, bl.a. Spotify Connect, Bluetooth, Play-Fi og platespiller-inngang.

Ruark R1 kr. 2 995

R1 er tredje generasjon av Ruark sin ikoniske radio, elegant og enkel. Ideell for bruk på kjøkkenet, perfekt for kontoret og rett og slett nydelig å våkne opp til på soverommet. Hvis du elsker å høre på radio er R1 det perfekte valget. Med den valgfrie batteripakken kan du også ta den med utendørs.

Tilgjengelig i valnøtt finér, hvit og sort matt lakk. Oppladbare batterier og bæreveske kan leveres som tilleggsutstyr.

Ruark R2 kr. 5 995

Den diskrete R2 er det perfekte ’alt-i-ett’-musikksystemet med prisbelønnet lydkvalitet. Med Bluetooth- og Wi-Fi-tilkobling sammen med innebygget Spotify Connect gir R2 mulighet for sømløs strømming av musikk. Videre har den DAB+, DAB, USB-avspilling, FM-radio og mulighet for multirom. Med USB-porten kan man også spille av lydfiler lagret på en ekstern enhet.

Ruark R4 kr. 9 995

Med fantastisk lyd og design er R4 det perfekte ‘alt-i-ett’-musikksystemet som er laget for det 21. århundre. Den er ideell for den moderne lydentusiasten. Den plugges simpelthen inn og i løpet av minutter gir R4 en fyldig lyd som vil tilfredstille selv de mest kresne ører.

R4 har en multiformats CD-spiller som sørger for at CD-samlingen høres enda bedre ut. I tillegg til standard CD kan R4 spille av CD-R med WAV, MP3, AAC eller WMA og viser også sporinformasjon i displayet dersom dette er tilgengelig.  

Tilgjengelig i valnøtt finér, hvit og sort matt lakk.
juletilbud
juletilbud
juletilbud
juletilbud juletilbud juletilbud juletilbud juletilbud juletilbud

Pryma hodetefoner kr. 4 995 til 5 495

Unik utførelse, unik lydkvalitet! Pryma hodetelefoner har en enestående kombinasjon av eksklusivt design og fantastisk ytelse!
Pryma er utviklet og produsert av Sonus Faber i Italia som er verdenskjent for sine eksklusive high-end høyttalere med håndlagde kabinetter i elegante former. Sonus Faber høyttalerne kjennetegnes for sin naturlige og musikalske lydgjengivelse og  Pryma hodetelefonene er bygget etter de samme kompromissløse krav til lydkvalitet.RHA 750/750i kr. 895/995

Opplev fantastisk høyoppløselig lyd, langvarig komfort og eksepsjonell kvalitet takket være en kombinasjon av RHAs mest innovative teknologier og design.

RHA T10/T10i kr. 1 695/ 1 795

Opplev fantastisk høyoppløselig lyd, langvarig komfort og eksepsjonell kvalitet takket være en kombinasjon av RHAs mest innovative teknologier og design.

RHA T20/T20i kr. 1 895/1 995

En høyoppløselig, high-end lytteopplevelse takket være revolusjonerende teknologi, design og konstruksjon.  
DualCoil™ -element - Høyoppløselig dynamisk element-teknologi
T20i Black har det revolusjonerende DualCoil™ -elementet, en fremmanet dynamisk driver utviklet for å tilby høyoppløst lydgjengivelse.Focal Listen Wireless hodetelefon kr. 2 795

Premium trådløs bærbar hodetelefon med ny banebrytende komfort, samt mekanisk og lydmessig ytelse i prisklassen!

Focal Listen kr. 1 995

Premium bærbar hodetelefon med ny banebrytende komfort, samt mekanisk og lydmessig ytelse i prisklassen!
De demper støy fra omgivelsene uten aktiv teknologi kommer med meget behagelige memory foam puter og en hendig multi-touch remote med mikrofon.
Ny innovasjon rundt Mylardriveren med titaniumcoating i midten av driveren gjør dette til en sterk lydmessig utfordrer til konkurrentene. Den nyutviklede bøylen med folding gjør den meget praktisk å transportere også når den ikke er i bruk.
 

Produkter
Lyd
Bilde
Adresse Kontrapunkt HiFi
Om Kontrapunkt HiFi Produkter Kontrapunkt HiFi Nyheter Kontrapunkt HiFi Tilbud Kontrapunkt HiFi design by virtualena.com