Kontrapunkt HiFi

   
Crestron  
RTI
Multirom
space
Custom Installation
Integrasjon av lyd, bilde, lys, varme og datamaskiner til et sammenhengende system er det vi kaller Custom Installation. Kontrapunkt har siden 1994 levert skreddersydde løsninger som gjør livet enklere og bedre. Vi har spesialisert oss på leveranse av lyd og bilde systemer til privatboliger. Hos oss får du et system skreddersydd dine ønsker og behov.
 
Fra skisse til løsning
Enten du skal bygge nytt hus eller ønsker å oppgradere eksisterende bolig, vil vi i samarbeid med deg presentere de ulike løsningene som kan være aktuelle for ditt hjem. Når vi sammen har definert dine ønsker og behov, utformer vi detaljerte løsningsforslag som danner grunnlaget for videre fremdrift i prosessen. Forslaget vil blant annet beskrive systemets funksjonalitet/komponenter og hvilke styrings muligheter som finnes i hvert enkelt rom. Kontrapunkt koordinerer prosjektet og installasjonsprosessen for deg slik at du kun trenger å forholde deg til en aktør.
 
Fremtidssikkert
Vi prosjekterer løsninger som på et senere tidspunkt kan utvides til flere rom med muligheter for å inkludere nye komponenter og løsninger etter hvert som behovene til lydkvalitet og funksjonalitet endrer seg.
 
space space
CRESTRON
space space
Crestron

Crestron kontrollsystem
 
Crestron er markedets ledende produsent av kontrollsystemer. Med et Crestron system kan du med et enkelt touchpanel styre og automatisere boligens audio/videosystem, kontrollere varme, lys, gardiner og annen byggautomasjon som for eksempel alarm/overvåkning.
 
Crestrons touchpaneler gir deg et enkelt brukergrensesnitt som alle familiemedlemmene vil være fortrolige med. Ett trykk for å se på TV, ett trykk for å se på film... 

 RTI
space
RTI
RTI
RTI fjernkontroller - kontrollsystem
Med RTI fjernkontroller kan vi tilby automatiserte kontrolløsninger for betjening av hi-fi, hjemmekino og multirom systemer. Fjernkontrollene tilpasses det enkelte system med enkle og brukervennlige menyer og erstatter alle separate kontroller i systemet.
RTI kan benyttes som en enkeltstående fjernkontroll eller i kombinasjon med en prosessor med muligheter for toveis kommunikasjon til video- og musikkservere. Dette gir full tilgang til mediabiblioteket (f. eks Kaleidescape eller Linn nettverkspillere) med informasjon om artist, album, sjanger, tittel og album/coverbilder etc.
 
RTI  kan også benyttes som et komplett styringssystem i et multiromsanlegg med lyd/bilde i flere soner. Vi programmerer og tilpasser kontrollene i henhold til de funksjonene som er ønskelig!
space space
RTI RTI - hjemmekino

I et hjemmekino system med projektor, projektor-heis, elektrisk lerret, surroundreceiver, BluRay spiller og en videoserver vil du måtte forholde deg til 5-6 fjernkontroller og en rekke operasjoner og tastetrykk før anlegget er klart til bruk.
Med RTI automatiserer vi alle funksjonene.

Velg ønsket aktivitet, f.eks: ”Se Film”  - og med ett enkelt tastetrykk vil projektorheis og lerret gå ned til korrekt posisjon, projektor, surroundreceiver og BluRay spiller slås på – og riktig inngang valgt på receiver. Legg platen i spilleren og se film...
space
 

bullet Produkter
Linn
Loewe
Hodetelefoner
Høyttalere
Nettverkspillere
Vinyl
Multirom
Hjemmekino
Clic møbler

Adresse Kontrapunkt HiFi
Om Kontrapunkt HiFi Produkter Kontrapunkt HiFi Nyheter Kontrapunkt HiFi Tilbud Kontrapunkt HiFi design by virtualena.com