Kontrapunkt HiFi

Konsept

Linn
Linn Products ltd ble grunnlagt i 1972 og revolusjonerte audioverdenen med sine tanker og produkter. Linn Sondek LP 12 er blitt standarden som alle platespiller blir bedømt etter. Legenden lever i beste velgående og er fortsatt standarden for varm og musikalsk vinyl-lyd. Linn har i 1999 gjentatt sine bedrifter med den unike CD 12 som er ansett på verdensbasis for å være den beste CD-spilleren hittil. Linn produserer i dag CD-spillere, radioer, forsterkere, høyttalere, hjemmekinosystemer og multirom audiosystemer. Utrolig kreative som de er har de også lansert Linn Classik. Et produkt med CD spiller, radio, forforsterker og effektforsterker i en boks. Linn Classik er blitt bedømt av verdens audiopresse som et unikt produkt for alle som ønsker best mulig kvalitet for pengene.

Rega
Rega Ltd er et firma som tar stor glede i å være forskjellige fra andre Hi-Fi produsenter.  Deres produkter er unike  på samme måten som Rega Ltd er en unik produsent.  Noen av deres ideer kan virke både utfordrene og provoserende, men man vil fort oppdage at Rega sine ideer ligger nær sitt "missiom statement": "Rega's målsetting er å produsere enkle høykvalites produkter til en fornuftig pris".   Det er musikkelskere verden over som sverger til Rega sin  filosofi om lage virkelige bra produkter til en fornuftig pris.

Loewe
Loewe er Tysk produsent av høykvalitetsfjernsyn. Loewe produserte sin første TV i 1931. De lanserte den første reise TV'en i 1961, 100 Hz i 1985. Loewe designer de fineste og flotteste TV'er vi har sett på markedet

Lutron
I 1961 designet det USA basert firmaet Lutron verdens første transistorbaserte lysdimmer. I dag produserer Lutron over 5000 produkter og har forandret verden med sine totale belysningskontrollsystemer.. Lutron kan kontrollere alt fra et enkelt rom til hele hus hva gjelder belysning, rullegardiner, markiser etc.

Marantz
Amerikanske Marantz har i sin femtiårige historie en rekke hi-fi klassikere på samvittigheten, i stereoens barndom var Marantz synonymt med kvalitet og tekniske løsninger i særklasse. I dag leverer Marantz i tillegg et bredt utvalg av hjemmekino produkter, alle bygget etter samme krav til lydkvalitet som du finner på de tradisjonelle hi-fi komponentene.

Quadraspire
Eddie Spriut, hollenderen som kom til England og begynte å produsere hi-fi møbler i treverk . Quadraspire har i dag stort utvalg av møbler for alle typer audiovideo produkter i mange forskjellige tresorter.

REL
Britiske REL har spesialisert seg på utvikling og produksjon av subwoofere. Unik teknologi med stor vekt på kvalitet har bidratt til at REL er en verdens ledende spesialprodusenter.
REL har to serier i sortimentet; Q-serien til Hi-Fi/hjemmekino og ST-serien som er spesialdesignet til krevende musikkgjengivelse.

Soundcare
Endelig et norsk produkt. Verdens beste spike med parkettbeskytter. Lyder bedre en alle spike og parkettbeskytterkombinasjoner vi har prøvd.

Våre linker Hi-Fi
Linn Elektronikk, høyttalere, multirom audio
Loewe TV, DVD, video
Monster Cable Kabler
Soundcare Spikes

Våre Linker custom install
Lutron Belysningskontroll system
Crestron Integrerte kontrollsystemer
Linn Multirom audio

Nyttige Linker
  Alfa Romeo
  Stereophile
  Lyd & Bilde
  Flos
  Expo Nova
  Zanotta
  Cedia
  Widescreenreview
  TNT
  Stereophile Guide
  to Hometheater

  BADA
  Rega
  Gramophone


Om Kontrapunkt
Konsept
Metodikk
Opplev oss
Kontakt
Forhandlere & linker
Adresse Kontrapunkt HiFi
Om Kontrapunkt HiFi Produkter Kontrapunkt HiFi Nyheter Kontrapunkt HiFi Tilbud Kontrapunkt HiFi design by virtualena.com