Kontrapunkt HiFi
naim mu-so

Naim Mu-so: Funksjonalitet, ytelse og design!

Naim Mu-so er kåret til årets kompakte HiFi-system av ekspertene i EISA!
 
Lyd&Bilde (12-2014): Spesielt anbefalt, 6 av 6 stjerner! SUPERB TRÅDLØS LYD! Den er lekker, velspillende og enkel å bruke...
Les testen her >

museo blue museo redmuseo orange

Funksjonalitet, ytelse og design!  Nå med TIDAL! (3 måneders TIDAL inkludert *gjelder kun nye abonnementer)

- Endelig et trådløst musikksystem som yter musikken rettferdighet med Naims «PRAT» lydfilosofi (Pace, Rythm And Timing)!Lytt til TIDAL tapsfri strømming, Spotify Connect, airPlay og Bluetooth muligjør avspilling fra YouTube og iTunes. Internettradio, med titusenvis av kanaler inkludert alle relevante norske stasjoner og CD-samlingen din eller HD-musikk opptil 32bit/192khz fra harddisk eller PC/Mac via UPnP.  I tillegg har Mu-so digitale og analoge innganger for tilkobling av lyd fra TV, Bluray-spiller eller andre lydprodukter. Enkel og intuitiv betjening med applikasjon på smarttelefon eller nettbrett (Apple og Android), med fjernkontroll eller direkte på Mu-so via touchbasert multikontroll.  
 
Ytelse - et fullverdig Hi-Fi system!
Mu-so er designet og utviklet av Naim Audio som gjennom mer enn 40 år har begeistret entusiaster og fagpresse verden over med sine produkter.
  
De siste årene har Naim vært toneangivende innen nettverkbasert musikkavspilling og har opparbeidet en unik kompetanse innenfor feltet.
 
Mu-so er et fullverdig Hi-Fi system med en total forsterkereffekt på 450 watt fordelt på seks forsterkere som driver hvert sitt høyttalerelement. Konstruksjonen er optimalisert for best mulig lyd, høyttalerelementene er montert i egne kammer av tre som sammen med det ytre aluminiumskabinettet gir en unik kontroll over vibrasjoner og resonanser.
 
En kraftig 32 bits DSP prosessor optimaliserer ytelsen og gir unik tilpasning i forhold til plassering. Mu-so har en ytelse som et fullverdig Hi-Fi system.
 
Design - materialvalg!
Aluminiumskabinett kombinert med en sokkel av massiv akryl gir et moderne og tidløst design. Høyttalerdekselet i front kan byttes ut med varianter i andre farger. 

Funksjoner:

Aktivt trådløst DSP (Digital Sound
Processing) høyttalersystem 6x 75 watt.

Trådløs eller kablet nettverkstilkobling, styres med egen app for iOS/Android.

TIDAL, fantastisk tapsfri lydkvalitet. 3 mnd. TIDAL HiFi abonnement med i prisen.?

Spotify Connect, Mu-so kobler seg rett på Spotifys servere.

Multiromsfunksjonalitet med opptil 5 Mu-so eller Naim nettverksprodukter.

AirPlay, tapsfri overføring fra iPhone/iPad, iTunes.?- Bluetooth, høykvalitets Bluetooth med støtte for aptX.?- Internettradio, titusenvis av radiostasjoner inkl. alle norske stasjoner.

UPnP, avspilling via nettverk på lokale filer opp til 32bit/192kHz.?- USB, musikk fra iPhone, iPad, iPod og andre MP3 spillere samt minnepenn.

Digital optisk inngang, bedre lyd fra TV, Blu-ray, dekodere, etc.?- Analog inngang, koble til platespiller (krever RIIA), PC, etc.

Mekanisk vektet volumkontroll med touchpanel. Egen fjernkontroll følger med.

Multirom, spill til flere Mu-so enheter samtidig via Naimappen eller via airPlay.

Tre flotte designfarger på dekselet kan kjøpes separat.

Dimensjoner: 12 x 62,8 x 25,6 cm (høyde, bredde, dybde).?- Vekt: 13 kg.

Si hei til Naims nyeste vidunderbarn, den kompakte og råe Mu-so Qb!
 
Qb har alle de eminente funksjonene til Mu-so i et svært innovativt kabinett med kubisk form og en driverkonfigurasjon som kunne gitt den plass i skulpturavdelingen til MOMA!

Vi snakker fremdeles om prosessering med videreføring av det potente DSP-systemet utviklet for Bentley Motors, helstøpt akrylbunn for solid masse og avkobling, samt bunnsolid kabinett med aluminiumsider. Sist og ikke minst får den akkurat den samme råe vektede volumkontrollen som gjorde at storebror Mu-so gikk helt til topps på Knobfeels kåring over de beste volumkontrollene, the devil is in the details!

museo blue museo redmuseo qb orange

Hele 300 watt har man fått på plass til i det vesle (men tunge) kabinettet i en ekte treveisløsning. Dedikerte forsterkere på 50 watt driver mellomtonene og diskantene som er krysskonfigurert for best mulig stereoperspektiv. Ett basselement tar seg av bassen for begge kanaler med 100 watt samt hjelp til dypbassen med 2 større passive radiatorer på sidene. Lukket konstruksjon med andre ord! Det låter tøft, tight og rytmisk - Naimlyd slik vi kjenner den!
 
Nyt multiromslyd i hele hjemmet med hvilken som helst kombinasjon av Mu-so, Qb eller Naims klassiske nettverksprodukter som Uniti og ND. TIDAL er naturligvis integrert, sammen med Spotify Connect, 32/192khz nettverksspiller, airPlay, blåtann (aptX) og internettradio. Av eksterne tilkoblinger har den både optisk digital inn, analog og minnepenn/iOS avlesning.
 
Herligheten styres av Naims egen eminente app og for de fargeglade så kan man tilpasse fargen på grillen slik som på den originale Mu-so til rød, blå eller glødenede oransje!
 
 

Produkter
Lyd
Bilde
Adresse Kontrapunkt HiFi
Om Kontrapunkt HiFi Produkter Kontrapunkt HiFi Nyheter Kontrapunkt HiFi Tilbud Kontrapunkt HiFi design by virtualena.com