Naim Mu-So trådløst musikksystem

Endelig et trådløst musikksystem som yter musikken rettferdighet med Naims «PRAT» lydfilosofi (Pace, Rythm And Timing).
Lytt til TIDAL tapsfri strømming, Spotify Connect, airPlay - i tillegg muligjør Bluetooth avspilling fra YouTube og iTunes. Internettradio med titusenvis av kanaler inkludert alle relevante norske stasjoner og CD-samlingen din eller HD-musikk opptil 32bit/192khz fra harddisk eller PC/Mac via UPnP.
Mu-so har også digitale og analoge innganger for tilkobling av lyd fra TV, Bluray-spiller eller andre lydprodukter.
Enkel og intuitiv betjening med applikasjon på smarttelefon eller nettbrett (Apple og Android), med fjernkontroll eller direkte på Mu-so via touchbasert multikontroll.

Naim Mu-So Qb trådløst musikksystem

Si hei til Naims nyeste vidunderbarn, den kompakte og råe Mu-so Qb!

Qb har alle de eminente funksjonene til Mu-so i et svært innovativt kabinett med kubisk form og en driverkonfigurasjon som kunne gitt den plass i skulpturavdelingen til MOMA! Vi snakker fremdeles om prosessering med videreføring av det potente DSP-systemet utviklet for Bentley Motors, helstøpt akrylbunn for solid masse og avkobling, samt bunnsolid kabinett med aluminiumsider.
Sist og ikke minst får den akkurat den samme råe vektede volumkontrollen som gjorde at storebror Mu-so gikk helt til topps på Knobfeels kåring over de beste volumkontrollene! The devil is in the details!

 

Naim mu-so

Med TIDAL, Spotify, airPlay, iRadio, UPnP

Naim MuSo