Kontrapunkt HiFi

Kontrapunkt HiFi Konsept

Kontrapunkt Hi Fi designer, prosjekterer og installerer:
• Hjemmekinosystemer • Multirom musikksystemer
• TV • Hi-Fi systemer • Belysningskontrollsystemer

I Kontrapunkt Hi Fi konseptet vil du oppleve systemer som presenterer filmregissørens verk eller musikerens lidenskap med nøyaktighet og overbevisnin

Filosofi...
Vår forretningsfilosofi er enkel og grunnleggende. Vi er opptatt av det musikalske uttrykket i musikken, og vi velger produktene våre ut fra hvor gode de er til å gjengi dette ( se artikkel om "pitch accurate sound" og Hi-Fi hierarkiet)
Kontrapunkt Hi Fi tilbyr den nødvendige tekniske ekspertise, kombinert med flere års erfaring.

Kontrapunkt Hi Fi er autorisert Linn spesialforhandler og Lutron Homeworks installatør.

Vi har egne demonstrasjonsrom for Hi-Fi og hjemmekino innredet som ordinære rom slik at du får et mest mulig riktig inntrykk av lyd og bilde i en hjemmesituasjon. Vi har også installert et multiromsystem samt belysningskontrollsystem i vår forretning.

Kjøper du systemer eller produkter fra Kontrapunkt Hi Fi vil vi komme og installere produktene hjemme hos deg som en del av vår service.

Vi arrangerer temakvelder for å introdusere ny teknologi og produkter eller rene musikalske temakvelder. Våre kundebrev finner du på våre nyhetssider.

Pitch Accurate sound
"Pitch Accurate sound" er Hi Fi systemets evne til å kunne gjengi melodilinjene i musikkstykket. I dette ligger det også at du kan følge musikkens bevegelse fra note til note ikke bare i høyde men også i styrke, akkurat som musikeren når han leser partituret til et stykke.
Jo bedre audioutstyret gjengir "pitchen" i musikken, desto bedre er utstyret. Flere melodilinjer vil bli gjengitt og den totale sammenhengen i musikkstykket fremstår klarere for lytteren.   Les mer på Metodikk

Om Kontrapunkt
Konsept
Metodikk
Opplev oss
Kontakt
Leverandører & linker
Adresse Kontrapunkt HiFi
Om Kontrapunkt HiFi Produkter Kontrapunkt HiFi Nyheter Kontrapunkt HiFi Tilbud Kontrapunkt HiFi design by virtualena.com